International Conference on Handling Non-Communicable Diseases

Alhamdulillah terlaksana International Conference on Handling Non-Communicable Diseases pada tanggal 22 – 23 November 2019 di Hotel Harris Semarang. Keynote Speaker adalah dr. Anung Suhihantono, M.Kes (Dirjen Pencegahan dan Pengendalian Penyakit Kemenkes RI) dan Prof. Dr. dr. Anies, M.Kes, PKK (Guru Besar Universitas Diponegoro). International Invited Speaker yaitu Piyanut Xuto PhD RN (Nursing Chiang May University); Luz Barbara P. Dones, RN, MPH (University of the Philippines College of Nursing Manila); Dr. M. Choiroel Anwar, SKM, M.Kes (Poltekkes Kemenkes Semarang); Mardiyono, MNS, PhD (Poltekkes Kemenkes Semarang); Dr. Niekla Survia Andiesta (International Medical University Malaysia); Prof. Ruzita Abd. Talib (Universiti Kebangsaan Malaysia).

dokumentasi – ICHNCDs